1404-08-11 08:53
58
0
95779
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان خبر داد:

افتتاح نخستین دستگاه آنژیو «سی‌تی» در گلستان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان از گام‌های جدی وزارت بهداشت و دانشگاه در زمینه تأمین تجهیزات پیشرفته بیمارستانی خبر داد و گفت: نخستین دستگاه آنژیو «سی‌تی» در شهرستان کردکوی استان گلستان افتتاح می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «گلستان ما» عباس بدخشان از افتتاح نخستین دستگاه آنژیو «سی‌تی» در گلستان خبر داد و اظهار کرد: وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی گلستان در زمینه تامین تجهیزات پیشرفته بیمارستانی گام‌های جدی برداشت و با وجود محدودیت‌های مالی و شرایط ناشی از تحریم‌ها، مجوزهای لازم برای ورود بسته‌های دستگاه سی تی اسکن، ام ار آی و رادیوتراپی سی تی آنژیو اخذ شده است و به زودی دستگاه آنژیو در بیمارستان مرکزی قلب استانگلستان در شهرستان کردکوی نصب می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان تصریح کرد: در حال حاضر استان گلستان با کمبود حدود ۵۰۰ پرستار مواجه است بخشی از این نیاز از طریق آزمون‌های رسمی استخدامی و بخشی نیز از محل به‌کارگیری نیروهای غیررسمی تلاش می‌شود تامین می‌شود تا فشار کاری از دوش پرستاران فعلی کاسته شود.

وی در پایان ضمن قدردانی از زحمات پرستاران گلستانی گفت: پرستاران قلب تپنده بیمارستان‌ها هستند و هر تصمیم سیاستی یا بودجه‌ای درباره آن‌ها مستقیما بر کیفیت خدمات سلامت مردم تاثیر می‌گذارد.

وی در ادامه به توسعه خدمات آنژیوپلاستی در بیمارستان‌های کردکوی و پیامبر اعظم(ص) اشاره کرد و گفت: این اقدام با مشارکت بخش خصوصی و در قالب برونسپاری اجرا شده که گامی مهم در توسعه خدمات قلب و عروق استان محسوب می‌شود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان ابراز کرد: تمرکز بر ارتقای بخش‌های ویژه مراقبت سی سی یو و آی سی یو در شرق استان از جمله آزادشهر و مینودشت از دیگر برنامه‌هاست تا این مناطق به وضعیت پایدار در خدمات ویژه درمانی برسند.

دکتر بدخشان خاطرنشان کرد: هدف نهایی این طرح‌ها، عدالت درمانی و فراهم‌سازی دسترسی برابر مردم سراسر استان گلستان به خدمات تخصصی و پیشرفته پزشکی است.

خبرنگار: سمیرا رجبی

انتهای خبر/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.